Drob

de madi_marin in Oaie, 14 Apr 2012 | 9166 vizualizari

 

Nu există Sărbătoare de Paşte fără drob. Vă ofer reţeta mea simplă şi delicioasă.

 

INGREDIENTE

  • organe de miel sau ied(fără rinichi)
  • 1 kg ficat de porc
  • 8 ouă
  • 3 linguri cu făină
  • 2 legături de ceapă verde
  • 2 legături de usturoi verde
  • 2 legături de leurdă
  • 2 legături de mărar
  • 1 plic condimente pentru drob
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Organele se spală  şi se pun la fiert. Se spumează de câte ori e nevoie. Când sunt gata se toacă la cuţit în cubuleţe mărunte. La fel şi verdeţurile. Se amestecă totul cu ouăle bătute, făina, condimentul, sare şi piper. Se omogenizează bine şi se pune compoziţia în forme de chec sau cozonac tapetate cu hârtie de copt. Se coc la foc potrivit 30-35 de minute. Se taie a doua zi.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob