Drob

de luminita20_2006 in Porc, 2 Mai 2009 | 28576 vizualizari

 

Deoarece nu sunt adepta carnii de miel ,de Paste am facut drob cu carne de porc si pasare.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.  carne porc tocata
  • 300gr. pipote
  • 300gr. ficatei pasare
  • 8 oua
  • 2 legaturi patrunjel
  • 2 legtaturi marar
  • 2 legaturi ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Ficateii si pipotele se pun la fiert 15 min in apa cu sare. Apoi se dau prin masina de tocat. Separat am fiert 4 oua. Amestecam carnea, pipotele si ficateii, adaugam marar, patrunjel, ceapa, toate tocate marunt. Potrivim de sare si piper apoi adaugam si 4 oua amestecam bine. Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt (asta ca sa imi usurez munca atunci cand o sa il scot din tava) se pune un sfert din cantitatea de compozitie si adaugam ouale fierte unul langa altul pe lungimea tavii apoi punem cealalta cantitate de compozitie.

 Dam tava la cuptor pentru 1 ora la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]