Drob de ied

de Veronica22 in Oaie, 1 Apr 2018 | 8503 vizualizari

 

"Bunatati de Paste"

 

INGREDIENTE

  • Organele de ied
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 1 lingura Maggi Secretul Gustului Intersavor de Legume
  • 1/2 lingurita piper
  • 5 oua crude
  • 3 oua fierte
  • prapurul de la ied
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ied:

Organele de ied se fierb in apa cu sare dupa gust. Cand sunt fierte, se scot din zeama si se lasa sa se raceasca. Eu am tocat foarte marunt toate organele.

Ceapa,usturoiul si restul verdeturilor se toaca marunt si se adauga peste organele taiate. Condimentam si adaugam ouale crude pe care le amestecam bine.
Asezam intr-o  tava pentru chec prapurul, jumatate din compozitie, ouale fierte si apoi restul de compozitie. Acoperim cu prapurul lasat peste margini.

Inlaturam surplusul daca este cazul si dam la cuptor 20-30 min la foc rapid pana se rumeneste deasupra.
Cand a fost copt, l-am lasat sa se racesca si apoi l-am rasturnat din tava si, daca vrem, putem inlatura pojghita de prapur sau o putem lasa.

TIPS-URI

1


Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ied" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura la ceaun cu piure de dovlecei