Drob de miel

de dantes in Oaie, 20 Apr 2017 | 4348 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1 kg organe de miel
  • 5 oua
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 50 g pesmet
  • 1 prapur
  • sare
  • piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Se spala organele de miel si se pun la fiert. Cand au dat in clocot, schimbam apa si continuam fierberea. Dupa ce au fiert, le lasam la racit si le dam prin masina de tocat carne. Separat fierbem si 3 oua.

Amestecam organele tocate cu patrunjelul si usturoiul verde tocat marunt, adaugam 2 oua crude si pesmetul si framantam bine, daca este necesar, mai putem adauga si putin din apa in care au fiert organele si condimentam cu sare si piper, dupa gust.

Intindem prapurul de miel si asezam pe el un strat de tocatura, apoi 3 oua fierte si restul de tocatura. Invelim totul cu prapurul si il punem intr-o tava de chec si o dam la cuptor, circa 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]