Drob de miel

de abetina in Oaie, 5 Apr 2018 | 4203 vizualizari

 

Bunatati de Paste

 

INGREDIENTE

  • maruntaiele de la un miel,mare cam de 15 kg
  • 1,5 kg carne tocata de porc
  • 17 oua
  • 1 plic condimente de miel
  • sare dupa gust
  • 500 gr smantana
  • 12 fire de ceapa verde
  • 12 fire usturoi verde
  • 1 legatura de leustean
  • 1 legatura patrunjel
  • foi de dafin
  • 2 linguri legume deshidratate
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Se pun la fiert maruntaiele de miel cu apa,sare si foi de dafin.
Se toaca carnea de porc; se toaca legumele marunt.
Se fierb 10 oua tari,
Dupa ce se fierb maruntaiele, se lasa la rece si se dau prin masina de tocat carne, se adauga carnea tocata, cele sase oua crude, sare dupa gust, condimente de miel, legumele tocate marunt, legumele deshidratate si smantana. Se omogenizeaza compozitia si se asaza in doua tavi, jumatate din compozitie, se asaza in fiecare tava cate cinci oua fierte, se pune restul de compozitie in tavi peste oua, se unge cu ou batut si se da tava la cuptor, la foc potrivit. Se servesete abia dupa racire si este recomandat sa se taie dupa ce se racesc.
Este cea mai buna reteta de drob, incercata de mine pana acum. Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel