Drob de pui

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2010 | 5545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1/2 kg ficat de pui
  • 3 fire de praz
  • 1 lingura ulei
  • 7-8 catei de usturoi
  • 3 oua
  • 1 lingura de orez
  • sare
  • piper
  • verdeata(marar,cimbru,patrunjel)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

pieptul si ficatul de pui se fierb cateva minute(5-6 minute),apoi scoatem bucatile de carne si le maruntim in robotul de bucatarie.

ceapa taiata o calim in putin ulei,apoi o adaugam peste carne si amestecam bine intr-un castron.

usturoiul pisat,ouale amestecate,orezul,sarea,piperul si verdeata tocata marunt se adauga in castronul unde deja avem carnea si ceapa.

se formeaza o pasta consistenta pe care o punem intr-o forma de chec si o dam la cuptor(incins la180°) pentru 40 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu carnati