Drob de pui cu verdeturi

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2016 | 3892 vizualizari

 

"Retete de Pasti"
Reteta este luata de la Bucataras ,tare bun  http://www.bucataras.ro/retete/drob-de-pui-aromat-cu-verdeturi-proaspete-77366.html

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 500 g pipote si inimi de pui
  • 2 bucati pulpa superioara
  • 2 legaturi de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 4 fire ceapa verde
  • 1 ceapa mica alba de apa
  • 4oua + 1 ou de pus deasupra
  • sare/piper.ghimbir
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui cu verdeturi:

Ficatul de pui se pune la fiert intr-o craticioara cu apa si sare.

Pipotele de pui si pulpele superioare de pui se pun intr-o alta cratita la fiert cu apa si sare.

Se spumuiesc si se lasa pana sunt fierte bine.

Mararul si patrunjelul se spala bine si se toaca cat mai marunt,la fel si ceapa verde si se pun intr-un bol incapator.

Usturoiul se piseaza si se pune deasupra.

Cand s-au fiert se scurg de apa si se lasa sa se raceasca si se taie toata carnea in bcuatele cat mai mici.

Se amesteca toate ingredientele,se adauga ouale amestecate bine si condimentele.

Punem o tava de chec tapetata cu hartie de copt,turnam compozitia,iar deasupra punem oul batut bine.

Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 30-40 minute.

Se lasa sa se raceasca dupa care se taie.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciuperci si carnaciori