Drob din ficat de pui

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2013 | 67183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg ficat de pui
  • 2 legaturi de marar
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 10 fire de ceapa verde
  • 10 - 12 oua
  • condimente: sare si piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din ficat de pui:

Fierbem ficatul, il lasam sa se raceasca si apoi il trecem prin masina de tocat carne. Taiem verdeturile si ceapa rondele, le amestecam cu ficatul tocat, potrivim de gust cu sare si piper, adaugam ouale si omogenizam compozitia.  O turnam apoi intr-o tava (eu am folosit doua tavi de yena) si o dam la cuptor atat cat este necesar.

Sa aveti pofta! Paste fericit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]