Drob din organe de iepure de casa

de BuniMaria in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2015 | 8153 vizualizari

 

Nu pot sa va spun decat ca a iesit o bunatate!Nu dau cantitatile ,pentru ca am folosit organele de la in iepure.

 

INGREDIENTE

  • rinichi
  • ficat
  • inima
  • o bucata de carne
  • 2 oua
  • o foaie dafin
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel
  • sare
  • pipe
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din organe de iepure de casa:

Punem la fiert organele impreuna cu foaia de dafin.

Cupa ce s-au fiert le lasam sa se raceasca.

Ceapa o tocam marunt si o inabusim in putina apa.

Cand organele s-au racit le dam prin masina de tocat.

Intr-un vas amestecam organele tocate,ceapa ,usturoiul pisat ,cele doua oua,sare ,piper si patrunjelul tocat marunt.

Ungem o tava,eu am folosit un vas yena,punem compozitia si deasupra turnam oul batut.

Dam la cuptor pentru 25-30 minute.

Lasam sa se raceasca si servim cu mustar sau muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din organe de iepure de casa" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Drob de pasare