Drob Trio

de Constelatialeu in Porc, 6 Apr 2018 | 3741 vizualizari

 

'Bunatati de Paste''......de data asta am ales sa fac un drob din carne tocata, ficat de pui si ficat de porc....

 

INGREDIENTE

  • 320 g ficat porc
  • 375 g ficat pui
  • 500 g carne tocata porc
  • 5 legaturi ceapa verde ( 30 fire)
  • 5 legaturi usturoi verde ( 30 fire)
  • 1 legatura mare de marar
  • sare
  • piper
  • 4 oua crude si un albus
  • 11 oua fierte ( oua mai mici )
  • Pentru crusta
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri cu faina nu foarte pline
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob Trio:

Mai intai am pus la fiert ficatul. Dupa ce a fiert, l-am lasat sa se raceasca si apoi l-am taiat cubulete mici. Separat am curatat ceapa, usturoiul si le-am taiat marunt, am taiat si mararul.

Intr-un tuci am pus 2 linguri de ulei si am pus la calit ceapa, usturoiul si mararul, am adaugat un praf de sare si le-am calit cca 20 min. Separat am calit si carnea tocata. Intr-un castron am asezat carnea tocata calita, apoi ficatul de porc taiat cubulete si ficatul de pui taiat cubulete, am adaugat si verdeturile calite, am omogenizat, am adaugat sare si piper dupa gust. Am incorporat cele 4 oua si albusul. Am tapetat o forma rotunda ( diametru 28 cm) cu hartie de copt si am asezat un strat din amestecul de drob, apoi am asezat cele 11 oua fierte, am pus si restul de compozitie. Deasupra am turnat amestecul format din cele 2 oua, lapte si faina. Am dat forma la cuptor, la foc mic cca. 45 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob Trio" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu struguri