Dsert pandispan cu dulceata

de Lau in Prajituri, 14 Apr 2020 | 2982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 80 g zahar
  • 170 g faina
  • 1 praf de copt
  • 20 g cacao
  • 40 ml lapte
  • 40 g unt
  • 4 linguri dulceata de smochine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dsert pandispan cu dulceata:

Intr-un bol amestecam faina, praful de copt, cacaua.

Untul il topim si il amestecam cu laptele.

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa, adaugam galbenusurile si mixam bine pana ce se omogenizeaza.

Adaugam amestecul de lapte, amestecul de faina si cu o paleta amestecam cu miscari de jos in sus pana ce se omogenizeaza.

Turnam compozitia in tava unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt, adaugam dulceata deasupra (a mea a fost prea lichida).

Dam tava la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.

Lasam sa se raceasca si pudram cu zahar sau cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dsert pandispan cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de ciocolata