Dulceata de caise

de Ancutsa in Dulceata / Gem, 5 Iun 2016 | 3814 vizualizari

 

Iubesc dulceata de caise, parca aduna in ea toate aromele verii.

 

INGREDIENTE

  • 800-1000 g caise;
  • 800 g zahar;
  • 3 pahare de apa.
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de caise:

Se spala caisele si se scot samburii, dupa care vor ramane aprox 800 g de caise. Acestea se taie apoi in bucati mai mici.

 

Se fierb apa cu zaharul, iar cand incepe sa se lege siropul, se adauga caisele. Se fierbe acum pana cand este gata siropul. Pentru a testa daca e gata, punem o picatura din siropul de la dulceata pe o farfurioara, iar daca picatura nu curge, atunci dulceata este gata.

 

Cand se raceste dulceata, se pune in borcanele pregatite dinainte si se eticheteaza.

 

Din 800 g fructe eu am obtinut 2 borcane de dulceata.

 

Pofta Buna!

 

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/06/dulceata-de-caise.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]