Dulceata de caise facuta la cuptor

de Roda in Dulceata / Gem, 10 Iun 2009 | 11255 vizualizari

 

Va propun o reteta de dulceata preparata nu pe aragaz , ci in cuptor .Este foarte gustoasa si nu necesita mult zahar.

 

INGREDIENTE

  • 4kg.caise fara samburi,
  • 1 1/2kg.zahar;
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de caise facuta la cuptor:

1.Caisele se aseaza in tava de aragaz si deasupra se presara zaharul.La inceput focul este mic, dar, pe masura ce zaharul se topeste, se mareste flacara si se lasa sa fiarba cca. 1 ora.Din cand in cand, se amesteca cu o lingura de lemn ,folosita numai pentru dulceturi.Cand siropul este legat, se pune dulceata fierbinte in borcane  ai apoi direct in camara.

2.In mod similar,adica in cuptor,  se prepara dulceata de mere, pere , piersici sau prune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de caise facuta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de caise