Dulceata de cirese

de Angelina_Elena in Dulciuri, 24 Iun 2013 | 3547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg cirese (au avut cu tot cu samburi)
  • 2, 5 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese:

Spalam cirese, scoatem samburii si le punem intr-o oala mai mare.

Punem zaharul peste ele, amestecam si le lasam vreo 3 ore pana lasa zeama.

Le punem apoi la fiert pe ochiul de la aragaz.

Fierbem dulceata de cirese pana cand zeama lasata se ingroasa.

Punem dulceata in borcanele spalate si sterilizate.

Inchidem capacele ermetic si lasam borcanele cu dulceata cu gura in jos, invelite in paturi pana a doua zi.

Foarte buna!

TIPS-URI

1

Pentru a incerca daca dulceata de visine e fiarta destul punem o lingura de dulceata pe o farfuriuta si lasam sa se raceasca pentru a vedea daca are consisteta dorita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]