Dulceata de cirese pietroase

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 18 Iun 2013 | 5656 vizualizari

 

Pietroase sau nu sunt tare bune....

 

INGREDIENTE

  • 2 farfuri adanci pline cu cirese fara samburi
  • 1 kg de zahar
  • 200 ml apa
  • 1/2 lingurita sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese pietroase:

Spalam si scobim ciresele,le punem in cratita cu zahar pana a doua zi.Pentru acest tip de cirese nu este foarte zemos e nevoie sa adaugam si cca 200 ml apa.Punem cratita pe foc,cu focul domol si din cand in cand luam spuma formata.Aceasta duoceata imi place sa o leg un pic mai mult,fiecare face in functie de preferinte.Cand este suficient de legata dulceata de cirese ,adaugam sarea de lamaie si dam cratita dupa foc.Acoperim cu o carpa umeda si lasam pana a doua zi cand punem dulceata de cirese in borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese pietroase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

adry88 1

18.06.2013, 13:23

foarte buna

Merisor 1

18.06.2013, 17:15

Un borcan la mine!

_Alina_ 1

19.06.2013, 08:59

Asa-mi plac ciresele astea. Trimite si la mine un borcanel.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese