Dulceata de piersici rosii

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 2 Oct 2015 | 5587 vizualizari

 

Toamana e frumoasa, bogata si plina de arome....

 

INGREDIENTE

  • 1.9 kg piersici rosii = 1 kg piersici curatate si taiate
  • 1 kg zahar
  • 250 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici rosii:

Mai intai culegem piersicile, pentru ca avem de unde. Apoi le curatam de coaja si le taiem felioare subtirele. Intr-o cratita punem zaharul si apa si punem pe foc, lasam sa se topeasca zaharul si sa dea intr-un clocot, apoi adaugam piersicile. Lasam focul la mediu si avem grija sa indepartam spuma care se formeaza.

Lasam sa fiarba cca 30 -40 min, daca dorim mai legata dulceata o lasam mai mult. Sterilizam borcanele si apoi le umplem cu dulceata rezultata, capacim si le bagam la cuptor, care a fost incins, le lasam pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata din flori de salcam