Dulceata de visine

de Dya Daniela Andrei in Dulceata / Gem, 16 Iun 2013 | 15612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 kg visine
  • 2 kg zahar
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Visinele, curatate si spalate, le punem intr-un vas impreuna cu un kilogram si jumatate de zahar  (un strat de visine, un altul de zahar). Le lasam peste noapte la rece, iar a doua zi le punem pe aragaz la foc potrivit, impreuna cu restul de zahar. Cand siropul este suficient de gros, luam vasul de pe foc, il lasam cam 10-15 minute sa se racoreasca si apoi punem dulceata in borcanele. Strangem bine capacele si le mai lasam pentru jumatate de ora in cuptorul incins (dar inchis!).

Sa aveti pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine