Dum Aaloo - Curry cu cartofi

de retetepersane in Mancaruri de post, 25 Ian 2011 | 6313 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi mari
  • 2 cepe date pe razatoare
  • 4 catei de usturoi tocati marunt
  • 2 linguri de ghimbir razuit (in poza este sub frunzele de patrunjel)
  • rosii decojite taiate sau piure de rosii
  • 2 lingurite coriandru macinat
  • 2 lingurite turmeric
  • 2 lingurite garam masala
  • 2 lingurite boia de ardei dulce
  • 2 ardei iuti uscati (optional)
  • sare, dupa gust
  • patrunjel verde - daca aveti coriandru este si mai bine
  • Ulei , 4 linguri
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dum Aaloo - Curry cu cartofi:

1. Spalati cartofii si fierbeti-i in coaja. Cand sunt fierti, ii curatati si ii taiati cuburi.
2. Intr-o cratita, incingeti uleiul si prajiti ceapa, usturoiul si ghimbirul.
3. Adaugati condimentele, amestecati si puneti rosiile si o cana de apa.
4. Adaugati si cartofii si mai lasati sa fiarba 10 minute.
5. Se serveste cu patrunjel verde deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dum Aaloo - Curry cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

susu 1

26.01.2011, 14:47

Nemaipomeniti, am salvat reteta. Condimentele si ingredientele des folosite de mine, o nebunie

retetepersane 1

26.01.2011, 21:29

adry88 1

10.05.2011, 16:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane