Empanadas cu ciuperci,muşchi file şi cabanos

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2013 | 6784 vizualizari

 

Demult tot pofteam la ele aşa că le-a sosit vremea pe lista.Pentru coca m-am inspirat de la Laura,iar pentru umplutură am făcut o combinaţie care să fie pe placul nostru.Si cum tocmai primisem coletul cu sosul Iuţel,s-a potrivit de minune în umplutură

 

INGREDIENTE

  • Pentru coca:
  • 300 g faina
  • 200 g unt
  • 0 lingurita sare
  • 2 oua
  • Pentru umplutura:
  • 200 g ciuperci champignon
  • 50 g muschi file
  • 100 g carnaţi cabanos
  • Un morcov
  • Un caţel de usturoi
  • Brânza Feta
  • Ulei
  • Patrunjel verde
  • Sare,piper
  • 2 lingurite sos Iuţel
  • Pentru uns:
  • Un ou si boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Empanadas cu ciuperci,muşchi file şi cabanos:

Pentru coca,am amestecat faina cu sarea si untul rece taiat cubulete.Am adaugat apoi ouale si am framantat un aluat pâna a devenit nelipicios.

L-am învelit cu folie si l-am pus la frigider pâna am pregatit umplutura.

Am calit morcovul si ciupercile cu putin ulei.Am adaugat apoi muschiul file taiat feliute si cabanosul taiat si el.

Am condimentat,am pus usturoiul,verdeata si putin sos Iuţel.

Din aluatul pregatit am întins o foaie foarte subtire si am taiat forme rotunde cu ajutorul unui bol.

Am pus umplutura pe fiecare bucata,am mai pus deasupra brânza Feta,am uns marginile cu ou,am împaturit în doua,am lipit marginile,apoi le-am presat cu o furculita.

Am uns cu ou deasupra si am presarat cu boia.

Le-am pus la cuptor la foc potrivit pentru 20 de minute.

Le-am servit tot cu sos Iuţică.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Empanadas cu ciuperci,muşchi file şi cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

laura_n 1

26.02.2013, 19:11

astea sunt bune rau de tot, dar cu iutelul ala de as da o raita prin el

diaconta 1

26.02.2013, 19:14

Te cred Laura

4fun 1

27.02.2013, 09:43

Arata super!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Empanadas cu branza si marar