Escalop de porc cu ciuperci

de Panacris in Porc, 27 Apr 2011 | 7242 vizualizari

 

O mancare rapida si delicioasa!!!

 

INGREDIENTE

  • carne de porc 1000gr.
  • ciuperci congelate 1000 gr.
  • smantana dulce 250 ml.
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • boia dulce de ardei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de porc cu ciuperci:

Carnea (pulpa sau fleica de porc) se taie fideluta si se prajeste in ulei de masline (eu am folosit tigaia Wok!) Ciupercile decongelate se pun peste carnea rumenita si se fierb acoperit pana se evapora tot lichidul. Se asezoneaza cu sare si piper, optional cu boia dulce de ardei. La final se rastoarna smantana lichida si se mai lasa la foc mic sa fiarba pana se ingroasa ca un sos. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Escalopul se poate servi cu cartofi natur, orez, paste, paine,  sau galuste de cartofi.

2

se pot folosi si ciuperci proaspete sau din conserva

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti in sos de rosii