Experimentul de la Ora 12

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2013 | 3457 vizualizari

 

Pentru ca era foarte tarziu in noapte, foietajul deja il taiasem fasii pentru carnaciori si ei s-au gandit sa-mi faca o surpriza si s-au imbracat intr-o chestie tare dubioasa, a trebuit sa improvizez. Ce a iesit..

 

INGREDIENTE

  • jumatate de aluat foietaj
  • 5 felii groase de salam victoria
  • 250 ml sos de rosii (facut in casa)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Experimentul de la Ora 12:

1. Lasati la dezghetat aluatul, iar cand este bine dezghetat, presarati putina faina pe masa de lucru, il intindeti putin si apoi il taiati fasii lungi groase de 3 cm.

2. Salamul se taie marunt ( eu am folosit blender-ul) si se amesteca cu sosul de rosii.

3. Ungeti cu acest amestec fasiile de aluat, impletiti-le in doua.

4. Tapetati o tava cu hartie de copt si dati-le la cuptorul preincalzit la 180 C timp de 25 minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Eu le-am mai taiat o data pe vertical

2

Succesul acestui 'experiment' tine de calitatea sosului de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Experimentul de la Ora 12" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]