Farfalle cu ton si maioneza de casa

de mihaelam90 in Farfalle, 2 Feb 2014 | 8584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste farfalle
  • 1 conserva de ton
  • 1 galbenus de ou crud si unul fiert
  • zeama de lamaie
  • ulei
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu ton si maioneza de casa:

Se pun pastele la fiert conform timpului indicat cu putin ulei, sare si un strop de ulei de peste din conserva. Adaugam uleiul de peste pentru a da pastelor un plus de gust.

Separat preparam maioneza amestecand cele doua galbenusuri cu un praf de sare si turnand din cand in cand cate putin ulei. Intotdeauna pentru maioneza folosim o lingura de lemn amestecand continuu in acelasi sens. La sfarsit adaugam si zeama de lamaie.

Amestecam pastele cu maioneza dupa care adaugam tonul.

Se servesc reci sau calzi, dupa preferinte. Se poate decora cu o frunza de patrunjel proaspat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu ton si maioneza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu ton maruntit in conserva