Fasole batuta

de adriana_bobu in Mancaruri de post, 18 Dec 2010 | 4865 vizualizari

 

Este potrivita perioadei postului...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole
  • 1 ceapa 
  • 5 linguri ulei
  • 2 lingurite vegeta
  • 2 linguri pasta tomate
  • 3-4 catei de usturoi
  • putin piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Se pune fasolea la inmuiat...(eu o las de seara pana a doua zi dimineata) Se fierbe fasolea in apa in care am adaugat  o lingurita vegeta.Avem grija sa schimbam de doua ori apa.Dupa ce a fiert bine se lasa la racorit si apoi se mixeaza cu blenderul  adaugand cealalta lingurita de vegeta,3 linguri de ulei si usturoiul facut mujdei. Separat intr-o tigaie punem restul de ulei, ceapa tocata marunt si pasta de tomate. Adaugam acest sos peste fasolea asezata pe un platou. Este foarte gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole iahnie