...daca te vrei parfumat,
de ciolan mai afumat,
sigur asta de ajuta,
langa fasole batuta :P
am pus fasolea la inmuiat si am lasat-o asa 4 ore
ca sa evitam parfumarile concentrate si caderi de nasuri am fiert fasolea inmuiata, dintr-o apa, separat am oparit putin ciolanul sa ii scot din afumatura
am tocat marunt zarzavatul plus o ceapa si le-am pus la fiert la foc mic cu fasolea si ciolanul
cand a fiert si s-a inmuiat am scos ciolanul, am scos zeama cu ceva boabe de fasole si zarzavat pentru o ciorbica de fasole scurta si restul am batut cu totul fasolea si zarzavaturile pana am obtinut o pasta omogena pe care am potrivit-o cu sare
separat am tocat cele 5 cepe mari tocate solzi si am calit-o in ulei, iar mai spre sfarsit am adaugat 2 linguri de boia de ardei dulce
din ceapa calita jumatate am incorporat-o in fasolea batuta si jumatate am ornat fasolea.
...si a iesit ca in poza ;)
spor si pofta buna!!!!