Fasole batuta cu sos tahini si ceapa marinata

de AdrianaIordan in Mancaruri de post, 18 Mar 2019 | 5251 vizualizari

 


Stiu ca suna ciudat, insa aceasta combinatie efectiv m-a cucerit 
O reteta de post creativa!
Si mi s-a parut super interesanta aroma si textura ei, asa ca am decis sa va scriu reteta, una simpla simpla 
Fasolea nu ar trebui sa lipseasca din bucataria nimanui, din punctul meu de vedere.
Este bogata in multi nutrienti si aminoacizi necesari unui organism sanatos

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole fiarta ( puteti folosi si din conserva)
  • 2 lg de pasta de susan
  • 1 lgt de sare
  • 2 lg ulei de masline
  • 1 ceapa taiata subtire
  • putin sumac
  • 2 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu sos tahini si ceapa marinata:

Toate ingredientele( in afara de ceapa si sumac) se pun in blender sau robot de bucatarie si se mixeaza pana ce obtineti o pasta cremoasa si consistenta.

O sa observati ce aroma intensa ii ofera pasta de susan compozitiei si cat de bine se potrivesc.

Eu am servit cu rosii, ceapa marinata in sumac si multe bruschete 

TIPS-URI

1

am folosit fasole pe care am fiert-o cu o zi inainte

2

fasolea fiarta se poate pastra si la congelator

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu sos tahini si ceapa marinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de post din dovlecei