Fasole galbena cu maioneza

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2011 | 6148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr fasole galbena(eu am avut in congelator)
  • 1fir de usturoi verde
  • marar verde
  • sare
  • piper alb
  • maioneza facuta in casa(galbenusuri,ulei si cateva picaturi de lamaie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu maioneza:

Fasolea galbena dupa cum v-am spus am avut-o la congelator,am lasat-o la dezghetat apoi am pus-o la fiert.

intre timp am facut maioneza dupa care am pus-o la frigider.

Cand fasolea a fost fiarta ,am scurs-o bine de apa si am lasat-o sa se raceasca.

Cand fasolea s-a racit am taiat-o marunt,la fel am procedat si cu usturoiul si mararul.

Am adaugat sare si maioneza si am amestecat.Cam atat se poate servi pe paine pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu nucă - Super delicioase și extra rapide

pe 18.10 la 13:57

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

pe 18.10 la 13:33

Desert Amarela - Reteta delicioasa, la pahar

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]