Fasole galbena cu piept de pui si sos de rosii

de Dya Daniela Andrei in Pui, 8 Iul 2014 | 4274 vizualizari

 

Fara exagerare, sunt ani de zile de cand nu am mai mancat. Si nu va spun cat de bune mi-au parut :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pastai fideluta
  • un piept de pui
  • doua rosii
  • un ardei capia
  • doua cepe uscate
  • 2 fire de ceapa verde
  • 100 ml suc de rosii
  • sare dupa gust
  • verdeturi (patrunjel si/sau marar)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu piept de pui si sos de rosii:

Taiem pieptul de pui si il rumenim usor.

Adaugam legumele tocate marunt si le calim impreuna cu pieptul de pui pana ce devin translucide.

Pastaile, intregi sau taiate in bucati mai mici, le adaugam peste carne si legume, impreuna cu o cescuta cu apa.

Acoperim vasul cu un capac si le fierbem inabusit, pana se patrund bine.

Saram dupa gust si coloram cu suc de rosii, continuand fierberea pentru inca 10-15 minute.

Dupa ce luam vasul de pe foc, presaram verdeturile tocate marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Optional, se pot adauga si 2-3 catei de usturoi tocati fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu piept de pui si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]