Fasole galbena scazuta

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 25 Ian 2013 | 4285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole
  • 2 cepe
  • 5 catei usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena scazuta:

 Fasolea o spalam bine. Tocam ceapa si usturoiul si le lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam fasolea cu doua cani de apa calda si sare dupa gust. Cand scade apa si daca fasolea nu este fiarta mai adaugam putina apa si lasam sa fiarba. Cand este gata fiarta o mai lasam cca 10 min pe foc amestecand din cand in cand. Potrivim de sare si piper daca mai este nevoie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena scazuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

25.01.2013, 21:05

buna pentru zilele de post

gaby_gabytza 1

27.01.2013, 11:00

si mie rocsi

gaby_gabytza 1

27.01.2013, 11:00

da mamaie asa e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena cu usturoi si mamaliguta calda