Fasole grasa pentru iarna

de alinutzika in Conserve, 6 Oct 2011 | 10004 vizualizari

 

Am primit mai multe pastai de fasole grasa, inca cruda, din aceea cu boabe mari si prin urmare m-am pus pe treaba.
Vreau sa va spun cum am pus eu fasolea grasa pentru iarna: la congelator!
Dar trebuie sa fie cruda, nu uscata! E mai buna fasolea grasa si colorata pentru iahnie si cea alba pentru ciorba.
Se fierbe mult mult mai repede decat cea uscata si o am mereu la indemana.

 

INGREDIENTE

  • boabe crude de fasole (sau pastai de fasole)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole grasa pentru iarna:

Se desfac pastaile si se scot boabele de fasole. Cand toate pastaile sunt desfacute, punem fasolea in pungulite, calculand cam cat ne-ar trebui pt o portie de mancare. Le depozitam in congelator!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole grasa pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Zacuscă de fasole boabe