Fasole grasa pentru iarna

de alinutzika in Conserve, 6 Oct 2011 | 10666 vizualizari

 

Am primit mai multe pastai de fasole grasa, inca cruda, din aceea cu boabe mari si prin urmare m-am pus pe treaba.
Vreau sa va spun cum am pus eu fasolea grasa pentru iarna: la congelator!
Dar trebuie sa fie cruda, nu uscata! E mai buna fasolea grasa si colorata pentru iahnie si cea alba pentru ciorba.
Se fierbe mult mult mai repede decat cea uscata si o am mereu la indemana.

 

INGREDIENTE

  • boabe crude de fasole (sau pastai de fasole)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole grasa pentru iarna:

Se desfac pastaile si se scot boabele de fasole. Cand toate pastaile sunt desfacute, punem fasolea in pungulite, calculand cam cat ne-ar trebui pt o portie de mancare. Le depozitam in congelator!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole grasa pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

ieri la 17:01

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]