Fasole la ceaun

de botcrina in Porc, 21 Feb 2013 | 8849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 cârnaţ afumat
  • 1 ciolan afumat
  • 1 kg fasole boabe
  • sare, piper, după gust
  • cimbru, leuştean, uscate
  • 200 ml bulion
  • apă
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole la ceaun:

Incingem ceaunul, punem uleiul şi sotăm legumele tăiate cubuleţe, după care adăugăm şi cârnatul rondele.

Stingem cu apă şi adăugăm ciolanul, sare şi piper, apoi lăsăm să fiarbă.

Când este aproape fiert ciolanul adăugăm fasolea.

După ce toate ingredientele sunt fierte, punem bulionul şi portivim cu condimente.

Se poate servi cu smântână şi ardei iute.

Cu pâine proaspătă de casă este foarte  gustoasă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

delia64 1

22.02.2013, 14:38

Lasa Crina ca data viitoare imi spui si indata fug la tren ,in 2 ore pana o termini de facut is acolo .

botcrina 1

22.02.2013, 19:00

va astept cu drag

Tabita _ 1

04.05.2013, 09:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole boabe cu afumatura