Fasole la ceaun

de botcrina in Porc, 21 Feb 2013 | 8350 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 cârnaţ afumat
  • 1 ciolan afumat
  • 1 kg fasole boabe
  • sare, piper, după gust
  • cimbru, leuştean, uscate
  • 200 ml bulion
  • apă
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole la ceaun:

Incingem ceaunul, punem uleiul şi sotăm legumele tăiate cubuleţe, după care adăugăm şi cârnatul rondele.

Stingem cu apă şi adăugăm ciolanul, sare şi piper, apoi lăsăm să fiarbă.

Când este aproape fiert ciolanul adăugăm fasolea.

După ce toate ingredientele sunt fierte, punem bulionul şi portivim cu condimente.

Se poate servi cu smântână şi ardei iute.

Cu pâine proaspătă de casă este foarte  gustoasă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

delia64 1

22.02.2013, 14:38

Lasa Crina ca data viitoare imi spui si indata fug la tren ,in 2 ore pana o termini de facut is acolo .

botcrina 1

22.02.2013, 19:00

va astept cu drag

Tabita _ 1

04.05.2013, 09:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie cu şorici