Fasole mozaic

de Valclaudia in Mancaruri de post, 11 Dec 2014 | 3474 vizualizari

 

o mancarica de post rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva boabe de fasole rosie
  • 1 conserva boabe de fasole alba
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare, piper si fulgi de chili dupa gust
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 lingurita seminte de mustar
  • marar verde proaspat tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole mozaic:

Curatam ceapa si morcovul si le spalam sub jet de apa rece.

Ceapa se taie cubulete, morcovul se trece pe razatoare.

Calim ceapa impreuna cu morcovul in ulei timp de 5 minute.

Adaugam boabele de fasole rosie scurse, 1/2 din cantitatea de boabe albe + tot lichidul din conserva de fasole alba.

Asezonam cu sare, piper si fulgi de chili dupa gust. Adaugam si semintele de mustar.

Fasolea alba ramasa o zdrobim cu furculita foarte bine si o adaugam peste mancarea de pe foc, fasolea zdrobita ajuta la legarea sosului.

Fierbem mancarea la foc mic 10 minute, oprim focul, presaram marar verde proaspat tocat si servim cu muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole mozaic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta