Fasole pastai scazuta de post

de mimmi in Mancaruri de post, 26 Mar 2012 | 16123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 caciulie usturoi
  • foi dafin
  • 1 borcan fasole pastai in suc de rosii
  • frunze de telina si patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • sare,piper
  • 2 linguri faina alba
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai scazuta de post:

Tocam ceapa marunt,taiem pastarnacul si morcovul feliute si le calim in doua linguri de ulei . Adaugam 2 cani de apa (500 ml ) si le lasam la fiert,codimentam dupa gust cu sare si piper. Cand legumele sunt aproape fierte,adaugam usturoiul taiat feliute,foile de dafin si fasolea pastai cu tot cu sucul de rosii. La final,cand toate sunt fierte,facem putina ingrosala din 2 linguri de faina si putina apa,o turnam in mmancarica si amestecam incontinuu pana da cateva clocote bune . Adaugam frunze de telina si patrunjel si stingem focul. Pofta Buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai scazuta de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post