Fasole prajita

de andreea_angelo in Mancaruri de post, 5 Dec 2012 | 7053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole
  • o ceapa
  • un morcov
  • o rosie
  • marar
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole prajita:

Fasolea se pune la inmuiat in apa calduta inainte de a o pune la fiert, asa nu mai trebui sa fiarba prea mult. Cand s-au umflat boabele de fasole se pun la fiert. Legumele se toaca marunt, apoi pe rand le punem la prajit. Calim ceapa, urmeaza morcovul dat pe razatoare si rosia facuta cubulete. Inainte de a pune fasolea fiarta peste legume, adaugam putin suc de rosii sau bulion si punem fasolea, mai adaugam un pahar cu apa, adaugam si mararul si mai lasam cateva minunte la fiert, sare si piper dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

adry88 1

06.12.2012, 09:21

tare buna

Sim0na 1

06.12.2012, 09:27

place fasolica! din pacate organismul meu n-o mai suporta

andreea_angelo 1

06.12.2012, 09:43

pacat Simo,ca e tare buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole prajita, mancarea traditional romaneasca