Fasole verde cu usturoi reteta traditionala romaneasca

de dariadeea in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2013 | 20989 vizualizari

 

Fasolea verde cu usturoi este un preparat culinar popular și apreciat în multe bucătării din întreaga lume, datorită combinației sale simple, dar aromate, de ingrediente. Această mâncare versatilă și sănătoasă se bazează pe fasole verde proaspătă, care este gătită alături de usturoi pentru a scoate în evidență o savoare delicioasă și distinctă.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Fasole verde cu usturoi reteta traditionala romaneasca
  • 1kg fasole verde
  • 2 cepe mici
  • 4 catei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare,piper,foi dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu usturoi reteta traditionala romaneasca:

Cum se prepara Fasole verde cu usturoi reteta traditionala romaneasca

Eu am folosit fasole verde congelata.Mai intai am lasat-o sa se dezghete intr-o oala.

Ceapa am tocat-o marunt,usturoiul la fel.Intr-o oala se pune uleiul l-a incins apoi se pune ceapa cu un praf de sare ,cand capata culoarea aurie se pune usturoiul,se lasa un pic apoi se pune fasolea verde,se pune apa ,cam 2 cani si se lasa la fiert la foc mic.Cand este aproape fiarta se condimenteaza dupa gust si se lasa sa scada apa.Se serveste cu mujdei de usturoi,cu pulpe de pui. Recomandam si fasole verde pentru iarna

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu usturoi reteta traditionala romaneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai invelite in bacon