Fetuccini cu ciuperci si cotlet de porc

de cristeena20 in Paste, 25 Iul 2012 | 3445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de cotlet d eporc
  • 1/2 pachet fetuccini (sau tagliatelle sunt bune)
  • 6-7 ciuperci mari
  • 1 ceapa mica
  • margarina pentru gatit cat o nuca, ulei de masline
  • 1-2 catei de usturoi
  • sare, piper,chilli
  • 1/2 pahar vin alb
  • smantana dulce cu ciuperci (eu am cumparat asa din supermarket)
  • parmigiano ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fetuccini cu ciuperci si cotlet de porc:

-fierbem pastele in apa cu sare si ulei de masline; strecuram si mai adaugam putin ulei de masline

- in tigaie punem putin ulei de masline si margarina- prajim pe ambele parti cotletele la foc mediu-le scoatem apoi din tigaie.

- In uleiul ramas adaugam ceapa tocata marunt si apoi ciupercile feliate (nu f fmarunte)-le saltam de cateva ori, adaugam sare, piper si apoi usturoiul maruntit. Dupa cca 3-5 min adaugam vinul si lasam sa fiarba ciupercile pana scade putin vinul. Adaugam smantana dulce (o cutie  mica). Aici depinde de cat sos vreti sa faceti

- intr-un vas punem pastele, turnam ciupercile cu sos peste- amestecam usor si presaram cu parmigianno deasupra. Servim alaturi cotletul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fetuccini cu ciuperci si cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste tagliatelle cu sos alb ciuperci