Ficat de porc cu mujdei de usturoi

de adela1981 in Porc, 17 Iun 2012 | 14762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ficat de porc
  • 50 gr faina
  • sare, piper
  • boia de ardei
  • ulei
  • Pentru mujdei:
  • 1 capatana mica de usturoi sare, piper
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc cu mujdei de usturoi:

Ficatul  se spala si se sterge, sau se scurge bine de apa. Se taie felii si se dau prin faina, pe ambele parti. Se prajesc in uleiul incins, pe ambele parti. Se scot pe o farfurie si se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei.

Se curata usturoiul si  se zdrobeste, frecam cu putina sare si piper apoi turnam 2-3 linguri de apa.  Servim pe ficat, alaturi de garnitura. Pofta mare!!  


Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc cu mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc fiert in vin