Ficatei de pui cu ceapa

de Miha in Ficat, 7 Apr 2011 | 14303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 capatana de usturoi
  • 1/2 pahar de vin alb
  • cimbru
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu ceapa:

Ceapa si usturoiul marunt tocate se calesc usor in cateva linguri cu ulei de masline. Cand ceapa devine traslucida adaugam ficateii spalati si curatati. Perpelim ficateii pe toate partile, condimentam dupa gust cu sare, piper si cimbru. Turnam vinul, acoperim cu un capac si fierbem la foc mic, pana scade toata zeama. Lasam ficatul sa se prajeasca usor, apoi il scoatem pe un platou.

Se servesc calzi, presarati cu patrunjel verde tocat si mamaliguta aburinda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu bacon in sos de tomate