Fidea cu carne

de lili in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2010 | 12597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  carne de porc (se poate folosi piept de pui)
  • fideluta 
  • ardei capia
  • ardei iute
  • usturoi
  • ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fidea cu carne:

Taiem ceapa, usturoiul, ardeiul, ciupercutele. Puiul se taie fasii de 2, 3 cm pentru a putea fi prajite rapid. Atentie la ardeiul iute. Gustati-l inainte, si daca e prea iute, indepartati semintele din el.

Ceapa si usturoiul se calesc intr-o tigaie. Se adauga si se prajesc la foc iute bucatelele de carne pana acestea se rumenesc pe ambele parti. Se adauga ardeiul capia si cel iute precum si ciupercile. Ciupercile le puteti taia, sau lasa intregi.

Separat se fierbe fideluta. Cand este gata scoateti fideaua si o puneti sub jet de apa rece, pentru a nu fi lipicioasa.


Cand legumele din tigaie sunt patrunse se adauga fideaua in tigaie si se amesteca timp de 15-30 secunde. Se pune putina sare, piper, curry.



Daca ti-a placut reteta noastra "Fidea cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu legume si piept de pui