File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte

de babi5 in Peste, 10 Noi 2013 | 7882 vizualizari

 

O mincare usoara si sanatoasa si atit ....,daca vreti sa va convingeti ca este asa la treaba ,,si nu sa va para rau

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de fileu de cod
  • ulei
  • citeva linguri de malai
  • sare
  • piper
  • putina vegeta
  • ulei
  • PENTRU MAMALIGA
  • 1 l apa
  • 14 linguri malai grisat
  • putina sare
  • miez de lapte Delaco
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte:

Se condimenteaza feliile de cod si se lasa 10 minute. Apoi intr-o tigaie punem uleiul la incins. Cand este bine incins, dam feliile de cod prin malaiul grisat si  le punem la prajit. Prajim pe ambele parti bine si asezam pe o hartie absorbanta. Cand terminam de prajit acoperim cu o folie de aluminiu.

Intre timp intr-o cratita de 1 litru punem la fiert apa cu putina sare. Cand clocoteste adaugam faina grisata in ploaie si amestecam continuu, sa nu faca cocoloase. Dupa fierbere udam putin formele de silicon si punem mamamliga in ele, lasand putin sa se raceasca mamaliga pentru a putea sa ia bine conturul formei.

Asezam pe un platou intins pestele, mamaliga si Miezul de lapte si cina este gata.

Pofta sa aveti!

TIPS-URI

1

O cina usoara, gustoasa si sanatoasa (fara calorii multe)

Daca ti-a placut reteta noastra "File de cod in crusta de malai cu mamaliga si Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de cod alb Alaska