File de pui cu morcov și dovlecel ( rețetă dietetică!)

de Panacris in Pui, 24 Iun 2013 | 3762 vizualizari

 

Suntem la convalescență, așa că am intrat în domeniul mâncărurilor dietetice! Timea, mulțumesc ptr, inspirație, am înlocuit cartoful cu dovleceul;) Culmea cei care sunt sănătoși, apreciază mai mult ca cei bolnavi;)

 

INGREDIENTE

  • file de piept de pui cca. 300 g,
  • morcov 1 bucată,
  • dovlecel 1 bucată,
  • sare iodată,
  • semințe chimion cca. 1 linguriță,
  • ulei de măsline.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pui cu morcov și dovlecel ( rețetă dietetică!):

Morcovul și dovlecelul se curăță, se spală, se taie rondele și se pun în vasul Wok încins, cu puțină apă, l-a sotat.

Mușchiulețul de pui se taie bucățele, se adaugă  la legumele sotate, se adaugă cca. 2 linguri de ulei de măsline, se asezonează de sare și semințe de chimion, apoi se lasă la fiert cca. 15 minute la fiert, acoperit.

Se servesc ca atare, fără niciun fel de garnitură! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pui cu morcov și dovlecel ( rețetă dietetică!)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini-torturi dietetice, cu capsune