File de salau pane

de lucy2002 in Salau, 6 Oct 2019 | 8603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • file de salau
  • 2 oua
  • 1 ceasca faina alba
  • 1 ceasca pesmet
  • condiment pentru peste
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de salau pane:

Fileul de peste se trece printr-un jet de apa, apoi se pune la scurs. Dupa ce s-a scurs bine, presaram condimente pentru peste si-l lasam 5-7 minute sa se imprieteneasca cu condimentele ;)

Taiem fileul in bucati mari.

Batem bine ouale cu un pic de sare.

Amestecam faina cu pesmetul.

Luam cate o bucata de peste si-l tavalim prin amestecul de faina-pesmet, il trecem prin oul batut pe amabele parti si-l adaugam in tigaia cu ulei ferbine. Il prajim pe o parte si pe alta la foc potrivit pana se rumeneste frumos. Dupa ce s-a rumenit, se scoate pe un platou unde am asezat servetele pentru a absorbi excesul de ulei.

Noi l-am servit cu garnitura de cartofi la cuptor si sos tartar.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "File de salau pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau cu legume la cuptor - Gust si savoare intr-o reteta sanatoasa