Flan de dovlecel

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2010 | 28524 vizualizari

 

ne-a placut la nebunie ,merita sa-l incercati

 

INGREDIENTE

  • 500 g dovlecel
  • 150 g smantana
  • 3 oua
  • 150 ml lapte
  • 4-5 catei usturoi
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • putina sare
  • 2 linguri de ulei masline
  • unt pt uns vasul
  • rosii chery pt decor,masline,ardei verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flan de dovlecel:

Se rade dovlecelul prin razuatoarea  cu ochiuri mari si se caleste in 2 linguri de ulei 5-7 minute,dupa care se lasa la racit putin.

Se bat ouale cu nucsoara,sare,usturoi dupa care se pune smantana si laptele si se amesteca cu dovlecelul calit.

Se unge un vas cu unt bine dupa care se toarna compozitia si se da vasul la cuptor 45 minute la 180 grade.

Se serveste rece ,ca si aperitiv sau ca si garnitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Flan de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

epurasha2bb 1

17.08.2010, 12:45

nadina multumesc de raspuns si de link! am vazut si acolo si mi-a placut si acela si al tau! trebuie sa fac si eu la fetite curand!

danis 1

18.08.2010, 14:10

Ai o rabdare de fier fatasi asta a fost foarte bun

jolygina 1

19.08.2010, 13:41

ups am ratat reteta aceasta asa ca poate mai a ramas o portie ,arata super si cred ca-i foarte delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ciuperci