Floricele

de popagabidej in Prajituri, 18 Noi 2009 | 10958 vizualizari

 

Chiar daca suntem in prag de iarna, aceste flori ne amintesc de caldura verii....

 

INGREDIENTE

  • compozitie de clatite:
  • 2oua,
  • 20gr.zahar,
  • 100 ml.lapte,
  • faina cat cuprinde pentru a avea un aluat mai gros,
  • vanilie,
  • 2 linguri ulei in compozitie
  • 200 ml ulei pentru copt budinca de vanilie,
  • ciocolata,
  • zmeura  
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floricele:

Se face un aluat ca de clatite, doar cu specificatia ca trebuie sa fie mai gros. Forma de fonta (floare) se scufunda in ulei incins 1 minut, se introduce in aluat, apoi iar in ulei pana se coace si devine aurie. Se desprinde de pe forma si se lasa la racit. Se coc  toate cele 10 flori.

Se pregatesc budincile separat conform instruictiunilor de plic, se lasa la racit pana ajung caldute si cu un sprit se umple florile. Se orneaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Alba ca Zapada