Foi de napolitane umplute

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 2 Feb 2010 | 41114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - un pachet de foi de napolitane
  • - 600g nuca macinata
  • - 4 oua
  • - 400g de zahar
  • - un pachet margarina(250g)
  • - 2 fiole esenta de vanilie
  • - 2 fiole esenta de rom
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi de napolitane umplute:

Intr-o cratita se topeste margarina la foc mic,apoi se adauga ouale batute ca pt omleta,amestecand incontinuu sa nu se stranga.Se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste.Cand s-a topit zaharul se adauga aromele si apoi nucile si se mai lasa 3-4 min pe foc mic.Se ung foile cu un strat potrivit de crema(impartiti compozitia in 4 sa nu va treziti ca nu va ajunge) si puneti o greutate.Lasati 2-3 h si taiati!

               
pofta buna!!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de napolitane umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca si visine