Foietaj cu branza si masline

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2011 | 8575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj cu 2 suluri
  • 200 g masline umplute cu gogosar
  • 1 ou
  • 200 g cascaval
  • seminte de chimion
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza si masline:

Foietajul taiat in patrate cu forma, in mijloc pui o maslina, in alte patrate pui un cubulet de cascaval, aduni colturile si strangi sa nu se desfaca la copt; pui aceste pachetele in tava cu hartie de copt, le ungi cu ou batut, deasupra pui seminte de chimion si dai la cuptor la foc mare pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ionela2682 1

19.05.2011, 17:41

Tare bine arata .....

Bucataras Medi 1

24.05.2011, 07:25

si mie imi plac tare mult foietajele.................

twilight7 1

01.11.2012, 13:30

arata foarte bine!felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi noi