Foietaj cu crema de cacao

de mamaieelena in Dulciuri, 12 Dec 2011 | 5347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj proaspat 227 gr
  • 180 gr.margarina
  • 4 linguri zahar pudra
  • 3 linguri cu cacao
  • 1 esenta de rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu crema de cacao:

Din seara precedenta am lasat margarina afara din frigider si dimineata am pus-o intr-un bol cu zaharul si am mixat bine. Am adaugat si cacaoa si esenta de rom. Foaia de foietaj am taiat-o in 4 bucati si le-am copt in cuptor. Dupa ce s-au racit am asamblat astfel: foaie jos, crema, foaie, crema, foaie, crema si foaie. Pe deasupra am pus cu pochul crema ce mi-a mai ramas si pe margini am pus zahar pudra.

Este usor de facut dar si rapid. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu crema de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cremes