Foietaj cu dulceata si nuca

de delia64 in Prajituri, 5 Mar 2014 | 6605 vizualizari

 

Cand vreau sa fac ceva dulce si rapid apelez la foietajul congelat .
Este acel ceva dulce si bun .

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj din comert .
  • dulceata de prune .
  • samburi de nuca
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu dulceata si nuca:

Lasam foietajul la temperatura camerei pana se dezgheata .

Cu un cutit incalzit in apa fierbinte taiem patrate   foietajul  de marimea dorita .

Amestecam dulceata de prune cu samburi de nuca .

Punem pe fiecare patratel  o lingurita de dulceata  si impaturim .

Asezam prajiturelele intr-o tava si introducem in cuptorul incalzit la temperatura de 180 grade  C .

Cand sunt bine rumenite prajiturelele le scoatem din cuptor , le lasam putin la racit si le pudram cu zahar pudra . 

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se pote folosi rahat pentru umplutura .

2

Este bun foietajul si cu umplutura de nuca macinata si dulceata de caisa sau maciese .

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu dulceata si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]