Foietaj cu magiun de prune

de Panacris in Prajituri, 4 Apr 2012 | 9159 vizualizari

 

Un dulce rapid si gustos, la indemana oricui!

 

INGREDIENTE

  • foietaj 1 pachet
  • magiun de prune
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu magiun de prune:

Foietajul se dezgheata, atentie, nu se intinde, se lasa exact cum se dezgheata, se taie patratele.

Pe fiecare patratel se pune o lingura de magiun de prune, optional cate un miez de nuca, se pliaza ca o foaie pe jumatate. Se introduce tava in cuptorul preincins, la 250 grade cca. 10 minute apoi se reduce temperatura la 180 de grade si se lasa inca 10 minute.

Se pudreaza cand se racesc cu zahar vanilinat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu magiun de prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Cris2711 1

05.04.2012, 00:46

100% pe gustul meu

Panacris 1

05.04.2012, 08:38

Multumesc de aprecieri!

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 11:29

bun,bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini-rulouri cu gem de macese si nuci