Foietaj de casa (cu unt)

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2013 | 18372 vizualizari

COMENTARII (15)

Lia_ 1

07.11.2013, 07:43

Ole! Favorite .
Da, tot ce e bun ingrasa

adela_64 1

07.11.2013, 07:44

Daaaa, si eu fac acest aluat. Putin diferit. Eu pun 250 gr. de unt cu 82% grasime. Il intind tot odata pe aluat si impachetez in sistem plic. Se tine la frigider 30-40 de minute. Apoi il intind si il impachetez tot asa.Il pun iar la frigider si repet operatiune de 3-4-5 ori, in functie de timp sau chef. Cu cat il impachetezi de mai multe ori cu atat se va infoia ca cel din comert si gustul, exact cum ai spus si tu este foarte bun. O zi buna

Merisor 1

07.11.2013, 07:49

Super, eu am altfel de reteta, dar o voi incerca si pe a ta

deyutzky 1

07.11.2013, 08:07

super!!

_Alina_ 1

07.11.2013, 08:14

Grozav!

Giana 1

07.11.2013, 08:24

Voi incerca si eu

MotanLaOale 1

07.11.2013, 08:31

babi5 1

07.11.2013, 08:41

Bun tare

Constelatialeu 1

07.11.2013, 10:00

anca_rm 1

07.11.2013, 10:24

la favorite cu ea

Lau 1

07.11.2013, 10:44

laura_n 1

07.11.2013, 11:08

bravoo,Clau

RoXx 1

07.11.2013, 12:50

Dana_Retetegg 1

07.11.2013, 13:28

Rocsi 1

07.11.2013, 15:27

Imi imaginez ca este mult mai bun decat cel din comert

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pateuri cu branza din aluat de foietaj facut in casa