Franzela cu costita, cascaval si masline

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2011 | 11370 vizualizari

 

Inspirat de Sidy dar facut cu ce aveam prin frigider. Mi-a parut rau ca am folosit o franzeluta mica deoarece a iesit foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 franzela
  • 300g cascaval
  • 200g costita
  • 50g unt
  • 3 oua
  • 4linguri smantana
  • 10 masline fara samburi
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Franzela cu costita, cascaval si masline:

Se unge o tava de chec cu unt din abundenta.

Se taie franzela felii dar nu pana jos si se aseaza in tava.

Costita si cascavalul se taie felii subtiri si se introduc intre feliile de franzela.

Maslinele se taie marunt si se amesteca bine cu smantana, busuiocul si ouale.

Se potriveste de sare si piper si se toarna peste franzela.

Tava se introduce in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute pana se fac ouale si se rumeneste .

Se taie felii si se serveste.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Franzela cu costita, cascaval si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]